Europsko prvenstvo

Blažević: Možda nam je opala koncentracija i ponestalo nam je snage

Foto: EPA

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija poražena je od Norveške u drugom kolu druge faze natjecanja na Europskom prvenstvu u Danskoj.

Norvežanke su slavile rezultatom 36:25 te pobjedom izborile prvo mjesto i plasman u polufinale. Hrvatska će se za taj doseg boriti protiv Njemačke u utorak. 

Blažević je zabila pet pogodaka protiv Norveške

"Išle smo po pobjedu, ali naša najbitnija utakmica je s Njemačkom", priznala je Valentina Blažević, strijelac pet pogodaka u porazu od Norveške.

"Mislim da smo u drugom poluvremenu previše lopti izgubili u napadu i onda su one to iskoristile u kontrama i tu su stvorile razliku. Mislim da smo u prvom poluvremenu odigrale jako dobro i u napadu i u obrani, u drugom poluvremenu mi je žao što nismo uspjeli održati isti tempo kao i u prvom, možda nam je opala koncentracija i ponestalo nam je snage jer je ovo peta utakmica. Nadam se da ćemo se dobro odmoriti i pripremiti za Njemačku koja je za tri dana" zaključila je Blažević.

Njemačka prije Hrvatske igra s Nizozemskom

Prvi strijelac Hrvatske bila je Ćamila Mičijević sa sedam pogodaka.

Hrvatska u utorak mora pobijediti Njemačku ako želi u polufinale 18. studenog, a u nekim kalkulacijama joj igra i remi. Ipak, za točnija predviđanja treba pričekati dvoboj Njemačke i Nizozemske u ponedjeljak.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.