SPORT I KORONAVIRUS

Hrvatski napadač nije se želio oporavljati u svom klubu pa je završio u karanteni

Foto: Getty Images, Instagram

HRVATSKI napadač Stipe Perica, koji je na posudbi iz Udinesea u belgijskom Mouscronu, ozljedu bedrenog mišića odlučio je sanirati u talijanskom klubu, ali zbog te je odluke završio u karanteni.

Perica se ozlijedio 22. veljače na susretu protiv Cercle Bruggea. Kao i ranije ove sezone kad je ozlijedio koljeno, umjesto da se ostane oporavljati u belgijskom klubu, vratio se u Udine.

Posljedično, u karanteni je još od prošlog tjedna, javlja sudinfo.be, ali bez službenih informacija u kakvom je stanju bivši napadač Zadra i hrvatskih mladih selekcija koji je 2013. prešao u Chelsea, a dvije godine kasnije u Udinese.

Belgijski portal piše kako je Perica u četvrtak na Instagramu objavio fotografiju makedonskog suigrača Ilije Nestorovskog povodom njegova 30. rođendana, na kojoj je u trgovini sa zaštitnom maskom na licu.

Perica je ove sezone najbolji strijelac Mouscrona sa sedam golova iz 15 nastupa. Iako ga je Udinese posudio Mouscronu s mogućnošću otkupa, Belgijci pišu da iduće sezone neće nastaviti karijeru u njihovu klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.