hrvatski nogometaši

Hrvatski nogometaš u središtu skandala. Snimili ga kako vulgarno vrijeđa trenera

Foto: EPA-EFE

FILIP KROVINOVIĆ našao se u središtu miniskandala nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka u kojoj vulgarno vrijeđa Benficina trenera Jorgea Jesusa.

Benfica je u srijedu igrala prijateljsku utakmicu protiv Covilhe i pobijedila je 2:0. U prvom poluvremenu igrala je jedna, a u drugom potpuno druga momčad. Jedini igrač koji nije dobio ni minute bio je upravo Filip Krovinović.

Hrvatski nogometaš bio je jako ljut zbog takve trenerove odluke, a netko ga je nakon utakmice snimio kako na portugalskom razgovara s nepoznatom osobom te kritizira i vrijeđa Jesusa.

"Zamisli da si u mojoj situaciji. Jučer smo imali utakmicu i ja sam bio jedini igrač koji nije igrao, a igrale su dvije momčadi. Pomoćni trener je pitao Jesusa: 'Ulazi li Krovi u igru?' On je rekao da ostajem na klupi i da ću ući samo ako se netko ozlijedi. Kurvin sin... Nevjerojatno! Mogao sam ostati kod kuće, a ne da sam morao dolaziti ovdje", rekao je Krovinović.

Incident je završio u kutu naslovnice izrazito čitanog sportskog lista Record.

"Krovinović je Jesusa nazvao kurvinim sinom", stoji u naslovu uz Krovinovićevu fotografiju.

Bivši igrač Zagreba, koji će u kolovozu napuniti 26 godina, u Benficu je stigao iz Rio Avea 2017. za 3.5 milijuna eura, dvije godine nakon što je iz Zagreba otišao u Portugal. No za Benficu je odigrao samo 28 utakmica uz dva zabijena gola, a zadnje dvije godine proveo je na posudbi.

Prvo je godinu i pol bio na posudbi u West Bromu, a drugi dio prošle sezone odradio je u Nottingham Forestu. Ovog ljeta ga se spominjalo u kontekstu transfera u Olympiakos, u nekim kombinacijama bio je čak i Hajduk, koji ga je navodno želio posuditi, ali Krovinović je, barem za sad, ostao u Benfici s kojom ugovor ima do ljeta 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.