Regija

Hrvatski reprezentativac koji je propustio izbaciti Zvezdu: "Ono je neregularno"

Screenshot (Arenasport)

KARLO BARTOLEC bio je jedan od tragičara Kopenhagena na uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Crvene zvezde. Novi hrvatski reprezentativac imao je u raspucavanju jedanaesterac za pobjedu i prolazak svoje momčadi u play-off, ali je promašio cijeli gol.

"Penale je presudilo katastrofalno blato koje se tijekom izvođenja napravilo na 11 metara", požalio se Bartolec nakon ispadanja.

"Cijeli je dan padala kiša, predvečer je stala, teren inače nije bio loš, ali baš na toj točki totalno je uništen i čak su šestorica izvođača pucala preko gola. Ne znam je li se to ikad dogodilo. Bijela točka se praktički nije vidjela, kod mojeg šuta komad trave se odlomio, bacili su ga i za pola metra dalje stavili penal. To nije regularno, ne znam zašto nismo išli šutirati na drugu stranu", rekao je za Sportske novosti.

Bio je uvjeren da će zabiti. Promašio je. Bio je uvjeren da će njegova momčad i izbaciti Zvezdu koju je opisao kao prosječnu momčad. I to je promašio. Zbog toga su ga navijači Zvezde počeli opsjedati na društvenim mrežama, a on je u međuvremenu zaključao svoje profile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.