rukometni euro

Hrvatski rukometaši: Ovo je ludnica, svaki dan neke promjene

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

"BILO je bitno da se što više sačuvamo za drugu fazu", rekao je Marin Šipić, jedan od najboljih hrvatskih igrača u pobjedi protiv Ukrajine 38:25 u susretu 3. kola C skupine Europskog prvenstva. Hrvatski rukometaši su okončali natjecanje u skupini s dvije pobjede (Ukrajina, Srbija) i jednim porazom (Francuska), a hoće li to biti dovoljno za drugi krug, doznat ćemo nakon večerašnjeg posljednjeg dvoboju u skupini koji igraju Francuska i Srbija.

 

Hrvatsku su do pobjede protiv Ukrajine predvodili Ivan Martinović i Marin Šipić s po sedam golova, Marin Jelinić je dodao šest, a Tin Lučin pet golova. "Bilo je bitno da se što više sačuvamo za drugu fazu. Rano smo se odvojili, uspjeli smo što više igrača odmoriti jer s ovom koronom svaki dan netko otpadne. Odigrali smo odličnu obranu, bili smo agresivni i pokretljivi", izjavio je Šipić.

"Mislim da mi je ovo rekord u dresu reprezentacije. Drago mi je, ali nije bitno tko zabija, važno je da mi pobjeđujemo", dodao je igrač PPD Zagreba.

Marino Marić je naglasio kako je sretan što je napokon zaigrao. "Napokon sam došao na teren gdje se najbolje osjećam, posebno u ovom dresu. Ne mogu se dičiti kondicijom i fizičkom spremom, ali tu sam kako bih pomogao koliko mogu. Svi znate kakva je situacija, s koronom i sa svime, pomalo ludnica. Svaki dan su neke promjene u sastavu. Moramo biti spremni na sve, na dolaske, odlaske, na sve."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.