ZANIMLJIVOSTI

Najsretniji su kad vide Hrvatsku: Perišić na jahti, a Kramarić obilazi vinarije

Screenshot: Instagram

BOJAN BOGDANOVIĆ stigao je na odmor hrvatsku obalu gdje se sastao s prijateljima i poznanicima, a među njima je bio i HDZ-ov gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Najbolji hrvatski košarkaš i Franković snimljeni su kako uživaju u kavi, a ranije se na društvenim mrežama pojavila i fotografija na kojoj Bogdanović uživa u društvu proslavljenog hrvatskog vaterpolista Nikše Dobuda.

Podsjetimo, Bogdanović je i najplaćeniji hrvatski sportaš u ovom trenutku, ima potpisan ugovor s Utah Jazzom težak 73 milijuna dolara za četiri godine.

Osim Bogdanovića na hrvatskoj obali uživa i nogometaš milanskog Intera i hrvatske reprezentacije Ivan Perišić koji je podijelio sliku s brodice. 

Na hrvatskoj obali ljetuje i napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić sa svojom djevojkom Mijom Ćurković.

Tu je i krilni napadač Wolfsburga i hrvatske reprezentacije Josip Brekalo koji se također pohvalio kako ljetuje u domovini. 

Ljepotama hrvatske obale nije odolio ni bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji se nakon raskida suradnje s katarskim Al-Duhailom odlučio odmoriti u Hrvatskoj.

Ljeto na hrvatskoj obali provodi i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.