Hrvatski trener fotografijama otkrio tko je kriv za njegov otkaz u Bayernu?

Foto: Profimedia

TONI TAPALOVIĆ je od 2011. godine bio na funkciji trenera golmana u minhenskom Bayernu. To se promijenilo jučer, kada je i klub objavio raskid suradnje s njim, a sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić istaknuo da su do rastanka dovele "razlike u načinu rada".

Da sve u tom radu nije bilo idealno, može se zaključiti i po njegovoj objavi na Instagramu na kojem je napisao da ne nakon više od deset godina njegovo vrijeme u minhenskom Bayernu "iznenađujuće završilo". Zahvalio je na privilegiji što je mogao raditi sa "sjajnim trenerima, sjajnim igračima i sjajnim ljudima" te zaželio klubu sreću u budućnosti.

Nema samo Nagelsmanna

Tapalović je u Bayernu surađivao s istaknutim trenerima koji su vodili momčad otkako je i on bio dio tima. Jupp Heynckes, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Niko Kovač, Hansi Flick i Julian Nagelsmann izmijenili su se na tim pozicijama dok je on imao ulogu trenera golmana.

Objavio je fotografiju svakog od njih, izuzev jednog. Aktualnog trenera Bayerna nema među njima. Navodno je sukob između njih dvojice započeo prošle sezone. Nagelsmann je navodno optužio Tapalovića da Manuelu Neueru otkriva ono što treneri pričaju na svojim sastancima.