HSV otkazao trening zbog Vuškovića: "Klub je u šoku, sve ostalo je sad sporedno"

Foto: Epa

MARIO VUŠKOVIĆ (22) izbačen je iz nogometa do jeseni 2026. godine. S obzirom na to da je suspendiran od studenog 2022. godine, vodit će se kao da je kažnjen izbacivanjem iz nogometa na četiri godine. Zasad nije jasno znači li to i raskid ugovora s klubom iz Hamburga, s kojim ima ugovor do 2025. godine

HSV24, klupski portal nekadašnjeg prvaka Europe, piše da je "čitav klub ostao u šoku" nakon što je presuda postala konačna. "Vušković se do samog kraja nije prestao nadati boljem ishodu", piše HSV24, a momčad je o odluci suda bila obaviještena pred početak treninga u 11 sati. Nakon što je čula za odluku o kazni, uprava kluba odlučila je otkazati trening. 

Otkazan trening

"Igrači, navijači i cijeli klub više su se puta privatno i javno zalagali za Vuškovića i isticali njegovu nevinost, ali bezuspješno. Šok u slučaju Vuškovića bio je prevelik", piše HSV24 i dodaje da su sve ostale teme u klubu sada sporedne. 

Mario je stariji brat najskupljeg igrača Hajduka u povijesti Luke Vuškovića (17), kojeg je Hajduk prošle godine prodao Tottenhamu, a sada je na posudbi u belgijskom Westerlou. Mario je također prošao sve mlađe uzraste Hajduka i za prvu momčad odigrao 48 utakmica. HSV ga je 2021. doveo na posudbu za 1.2 milijuna eura, a potom i otkupio za, prema podacima Transfermarkta, još tri milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.