LIGE PETICE

Ibrahimović prozvao Gazidisa: Zašto si tek sad došao u klub?

Foto: EPA

IVAN GAZIDIS, glavni direktor Milana i čovjek koji je Zvonimira Bobana otjerao iz kluba, jučer je posjetio trening-kamp u Milanellu gdje se susreo s nekim ljudima iz uprave, ali i s nekoliko igrača.

Jedan od nogometaša koje je u svom posjetu Milanellu susreo Gazidis bio je i iskusni Zlatan Ibrahimović, glavni čovjek Milanove svlačionice, koji ga je napao i prozvao zbog toga što je udaljen od momčadi, piše nekoliko talijanskih medija bliskih Milanu.

Sukob s Ibrahimovićem

Gazidis je u Milanello došao kako bi igrače obavijestio o tome da je postignut dogovor s Elliott grupom, vlasnicima Milana, o tome da se plaće igrača srežu za 50% zbog posljedica pandemije koronavirusa.

Na sastanku igrača i Gazidisa glavnu riječ vodio je Ibrahimović koji je prvo prozvao Gazidisa zbog toga što se dugo nije sastao s igračima, već je došao tek sada, dva dana prije polufinala kupa Italije, a onda je poručio kako ovo nije Milan kakvog se sjeća jer nema jasne ideje i plana za razvoj.

Šveđanin na odlasku

Neki suigrači nisu bili na Ibrahimovićevoj strani, a Mediaset piše da si je Šveđanin ovime zapečatio sudbinu u Milanu te da će morati napustiti klub zbog ovog sukoba.

Ibrahimović je čovjek koji je Milan napustio kao prvak Italije pa mu teško pada gledati ovakav Milan, koji se bori da uopće osvoji mjesto koje vodi u Europu, a to je i pokazao na spomenutom sastanku. 

Najbolji Ibrahimovićevi golovi za Milan: