Ibro nema dvojbe o šansama BiH: "Trebamo sve riješiti u Estoniji jer teško se vaditi na Španjolskoj"

"NAPRAVILI smo dobar posao i uzeli četiri boda iz dvije utakmice i sačuvali prednost nad Turskom, a do kraja kvalifikacija imamo još dvije utakmice. Ispunili smo cilj u susretima sa Armenijom i Turskom, a sada se treba okrenuti nastavku kvalifikacija u listopadu" komentirao je Ibričić bodovnu žetvu njegove reprezentacije u rujanskim kvalifikacijskim utakmicama.

Tallin i 10. listopada je ono što BiH nestrpljivo očekuje pa je za portal sportsport.ba Ibra iznio prognozu o prilici da Ćirina ekipa pobjedom u glavnom gradu Estonije osigura dodatne kvalifikacije:

"Nadam se da možemo. To nam je prva meč lopta i ne smijemo propustiti ukazanu priliku. Moramo se dobro spremiti i na fizičkom i na psihičkom planu i pokušati pobijediti u Tallinu, ali se ne smijemo zavaravati da ćemo do tri boda doći lako. Očekuje nas sigurno teška utakmica".

Ukoliko ne pobjede u Tallinu, Ibri i kompaniji preostaje prilika za popravkom u posljednjem susretu protiv Španjolske:

"Nadam se da ćemo se već nakon Estonije spremati za dodatne kvalifikacije. Jer bilo bi veoma teško vaditi se na superjakoj Španjolskoj, koja igra fanstastično. Ne smijemo ostaviti sve otvoreno u susretu sa Špancima, jer bi u tom slučaju možda i prokockali sve što smo napravili u ovim kvalifikacijama", rekao je Ibričić u razgovoru za SportSport.ba.

Osvrnuo se ljubimac splitske publike na očajan start hajduka u prvenstvu i izrazio nadu kako će nakon dvije uzastopne pobjede, situacija krenuti nabolje:

"Jako smo loše otvorili sezonu. Nitko nije očekivao da ćemo na taj način podbaciti. Međutim, dolaskom novog trenera situacija se znatno popravila i sada izgledamo mnogo bolje na terenu. Ostvarili smo i dvije pobjede zaredom, a nadam se da će se taj niz produžiti i u narednom kolu kada nam u goste stiže Zagreb."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.