NEYMAR

Igrao je s Neymarom pa ustvrdio: On je izgubio svoju magiju

Foto: Profimedia

TRI GODINE je Thomas Meunier dijelio svlačionicu s Neymarom u Pariz Saint-Germainu prije nego što je 2020. prešao u Borussiju Dortmund. To je sasvim dovoljno da ustvrdi da brazilski napadač više nije igrač kakav je nekoć bio.

"Moram priznati da sam bio njegov veliki obožavatelj dok je igrao u Barceloni. Da sam bio 10-godišnjak, imao bih njegov poster u svojoj sobi. Ipak, čini mi se da je u Parizu izgubio svoju magiju", rekao je Meunier o nekadašnjem suigraču.

Neymar je nedavno izjavio da želi nastaviti karijeru u Paris Saint-Germainu unatoč brojnim nagađanjima o njegovoj budućnosti na Parku prinčeva. Neymarova budućnost u PSG-u bila je tema mnogih glasina nakon dolaska novog sportskog direktora Luisa Camposa i trenera Christophea Galtiera.

Iza njega je statistički razočaravajuća sezona s 13 golova i osam asistencija u 28 utakmica u svim natjecanjima. No, Brazilac je 1. srpnja iskoristio klauzulu u ugovoru i automatski produljio ugovor za godinu dana, pa je sada vezan za PSG do 2027. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.