Transferi

Igrao je za Hrvatsku, tri godine ga nije bilo nigdje, a sad se vratio u HNL

Foto: NK Istra

IVAN MOČINIĆ vratio se u HNL nakon tri godine. Bivši igrač Rijeke potpisao je jednogodišnji ugovor s Istrom 1961. Cilj mu je ove sezone vratiti se u nekadašnju formu i osigurati odlazak u veći klub na kraju sezone.

Na Aldo Drosinu 26-godišnji veznjak dolazi kao slobodan igrač nakon što je mu je istekao ugovor s Rapidom iz Beča. U Austriju je otišao u srpnju 2016. godine iz Rijeke za dva milijuna eura. 

Međutim, u Rapidu je doživio nekoliko teških ozljeda i odigrao je samo 24 utakmice. Na kraju je prebačen i u drugu momčad pa je dogovorio raskid ugovora. 

"Trener mi je još ranije rekao da ne računa na mene. Naravno da nisam imao želju ostati u drugoj ekipi", objasnio je nedavno zašto je ostao bez kluba. 

Embed from Getty Images

Podsjetimo, Močinić je bio veliki hrvatski talent, kapetan Rijeke i reprezentativac. Od nastupa na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kod Nike Kovača zaustavila ga je ozljeda gležnja u posljednjem trenutku. Posljednju utakmicu za Hrvatsku odigrao je 2015. protiv Rusije dok je reprezentaciju vodio Ante Čačić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.