Ikona Serie A pred kamerama plakala zbog Jurića: Volim ga. Toliko me čekao

Screenshot: Twitter

DUVAN ZAPATA (32) je igrajući za Napoli, Udinese, Sampdoriju, Atalantu i sada Torino postigao 127 i namjestio 60 golova. Zato je jedan od najpoznatijih napadača Serie A posljednjih desetak godina. Utakmica protiv Atalante u 14. kolu Seria A bila mu je posebno važna zbog više razloga. To mu je bio prvi meč protiv kluba u kojem je proveo pet godine te tamo proslavio i sebe i njega.

Zapata je golovima odveo Atalantu u povijesnu Ligu prvaka i onda u najjačem natjecanju zabijao velikanima. Zato ga u Atalanti smatraju legendom te je Zapati bilo teško igrati protiv kluba koji smatra svojim. No, svijet nogometnog profesionalca je takav, a Zapati je u ovom meču bio posebno okrutan. Morao je naime za Torino zabiti protiv svojih jer sjajni golgeter nalazio se u za njega nevjerojatnom postu od 70 dana bez gola. I onda mu se otvorilo protiv kluba koji voli. Nikola Vlašić namjestio mu je dva gola za pobjedu 3:0.  

Zbog svega navedenog Zapatu su nakon utakmice savladale emocije. Kada su ga novinari pred kamerama pitali da prokomentira zagrljaj sa svojim trenerom Ivanom Jurićem, rasplakao se i rekao kroz suze: "Vraćam mu veliku ljubav i povjerenje koje pokazuje od mog prvog dana ovdje. Znam koliko puno povjerenja ima u mene i koliko me čekao da opet počnem zabijati. Ovo je bio moj početak uzvraćanja njemu za ono koliko me voli, poštuje, koliko mi vjeruje i koliko me čekao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.