Ilija Brozović odlučio napustiti Kiel i dogovorio suradnju s drugim bundesligašem

Foto: Getty Images / Guliver Image

ILIJA BROZOVIĆ, pivot reprezentacije Hrvatske, ima novi klub. Bivši igrač Zagreba napustit će na kraju sezone Kiel, jer je potpisao za Hannover do 2020. godine. Brozović je odigrao jako dobro posljednje dvije sezone u Njemačkoj, no želi još više igrati te se odlučio za Hannover koji pravi moćnu momčad za sljedeću sezonu, a s hrvatskim rukometašem stići će i reprezentativac Rusije Pavel Atman. 

"Smatram kako sam napravio dobar potez. U Kielu sam doživio divne trenutke. Međutim, želim još više igrati i zato sam odlučio promijeniti sredinu. Za mene su bili zainteresirani Goppingen i Magdeburg, ali sam odlučio prihvatiti ponudu iz Hannovera koji ima velike ambicije", rekao je Brozović, koji jedan od mnogobrojnih hrvatskih igrača pod menadžerskom agencijom iz Frankfurta, te se za njegovu karijeru brinu Saša Bratić i Miloš Pavićević.

Brozović je ponikao u Metkoviću, od 2011. do 2015. igrao je za PPD Zagreb, a onda otišao u Hamburg, iz kojeg je preselio u Kiel, a od ljeta će nastupati za Hannover 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.