TRANSFERI

Ima jednu od najmanjih plaća u Chelseaju, želi ga Real Madrid

Foto: EPA

DVIJE četvrtfinalne utakmice u Ligi prvaka riješile su dvojbe Real Madrida. Španjolski velikan u direktnim susretima s Chelseajem još je jednom provjeravao što i koliko može Reece James te zaključio da bi dovođenje tog desnog beka bio dobar potez. Pokušat će to napraviti, javljaju engleski mediji.

James je u ovoj sezoni zabio šest i namjestio sedam golova u 33 odigrane utakmice za Chelsea, a budući da su mu 22 godine, od njega se itekako očekuje daljnji napredak u karijeri. Sve to znaju i na Santiago Bernabeuu, pa su već i stupili u kontakt s njegovim zastupnicima.

Engleski reprezentativac pod ugovorom je s londonskim klubom još tri godine, a prema visini primanja jedan je od najmanje plaćenih igrača u Chelseaju. Zarađuje oko 60.000 funti tjedno. Ne bude li mu klub ponudio produženje ugovora s boljim primanjima, riskira da ga izgubi.

Real Madrid će ga pokušati dovesti, ali ne ovog, već sljedećeg ljeta, poput njegovog suigrača Antonija Rüdigera. U nadolazećem prijelaznom roku prioritet je Kylian Mbappe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.