Insajder: Ancelotti je tražio braniča. Odgovorili su mu da koristi Realovu akademiju

Foto: Profimedia

CARLO ANCELOTTI je tijekom nedavno završenog prijelaznog roka tražio dovođenje barem jednog stopera te pojačanje u stručnom stožeru. Iz uprave Reala mu je na to odgovoreno da posegne za unutarnjim rezervama. Ovo otkriva Realov insajder Mario Cortegana, novinar Athletica. 

Isti izvor dodaje: "Upravu je od svih potencijalnih pojačanja za mjesto središnjeg braniča samo Leny Yoro uvjerio da je prava investicija u pogledu financijske isplativosti i potencijala." Mladi (18) stoper je na kraju iz Lillea, umjesto u Real, otišao u Manchester United, koji ga je kupio za 62 milijuna eura. 

"Ancelottiju su poručili da u slučaju krize zbog ozljeda koristi igrače iz akademije"

"Ancelotti se nije slagao s ovakvom odlukom, ali se morao pokoriti hijerarhiji. Realova uprava nije htjela ulaziti u nove troškove kako ne bi narušavala financijsku situaciju. Osim toga, uvjereni su da Realova postojeća momčad ima potencijala za osvajanje mnogo naslova. Ancelottiju su poručili da u slučaju krize zbog ozljeda koristi igrače iz akademije."

Real je, nakon što je prošle sezone osvojio La Ligu i Ligu prvaka, u nedavnom prijelaznom roku doveo napadače Endricka (18) iz Palmeirasa za 47.5 milijuna eura te Kyliana Mbappea (25) bez odštete iz PSG-a, ali potonjem samo za potpis plaća je 100 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.