TRANSFERI

Insajder objavio o kojim je igračima Bayern razmišljao. Naveo Sosu i Barcina talenta

Foto: Profimedia

LJETNI prijelazni rok je završio, a Bildov novinar Christian Falk, kojeg zovu i Bayernovim insajderom, objavio je o kojim je igračima njemački prvak razmišljao, ali ih nije uspio dovesti. "Stvarno je održan tajni sastanak sportskog direktora Hasana Salihamidžića i Saše Kalajdžića. Na kraju je Bayern odustao od napadača Stuttgarta, koji je potom prešao u Wolverhampton", piše Bild.

Dodaju kako se šuškalo o bočnom igraču Stuttgarta Borni Sosi. Hrvatski reprezentativac povezivao se s nekolicinom klubova, no do transfera nije došlo, a najbliže je bio Atalanti. Falk tvrdi kako je Bayern poslao službenu ponudu za Konrada Laimera iz RB Leipziga, međutim posao nije ostvaren iako je Leipzig bio spreman uzeti manje od isprva traženih 30 milijuna eura. Bayern je ipak odustao.

Prema Falkovim informacijama, kao najveće ime o kojem je vodstvo Bayerna razmišljalo ističe se Barcelonin Gavi. Mladi talent nije došao, kao ni Karim Adeyemi, Joao Felix, Harry Kane, Victor Osimhen, Cristiano Ronaldo, Christopher Nkunku, Paul Pogba, Denzel Dumfries, Samba Diallo, Edmond Tapsoba i Raul Tomas, o kojima su se čule razne glasine.