Transferi

Inter gazi prema tituli, a klub napuštaju desetorica nogometaša? Među njima i Perišić

Foto: EPA

INTER je na korak do titule prvaka Italije, prve nakon 11 godina. Milanski klub već je počeo slagati momčad za sljedeću sezone i Gazzetta dello Sport javlja da bi na kraju sezone mogla otići čak desetorica nogometaša.

Izvjesno je da će Milano napustiti Ashley Young. U klubu nisu zadovoljni njegovim igrama, na početku sezone je bio standardan u prvih 11, a sada igra sve manje. Ugovor 35-godišnjem Englezu traje do kraja sezone i neće mu se ponuditi novi.

Ugovor istječe i Andrei Ranocchiji. Ove sezone odigrao je samo šest utakmica. Budući da je u klubu još od 2010. godine, u Interu su odlučili da će Ranocchia sam donijeti odluku o svojoj budućnosti. 

Na odlasku i dvije zvijezde

Matias Vecino, veznjak koji je odigrao samo 70 minuta ove sezone, ide na transfer listu, a tamo bi mu se, tvrdi Gazzetta, mogli pridružiti Ivan Perišić, Arturo Vidal, Roberto Gagliardini i Stefano Sensi. Na Perišiću, najvrjednijem igraču na ovom popisu, vodeći klub talijanske lige planira zaraditi novac za dovođenje pojačanja za sljedeću sezonu, a Vidal je nezadovoljan statusom i minutažom kod trenera Antonija Contea.

Iz kluba će na posudbe otići i rezervni vratar Ionut Radu i ofenzivac Andrea Pinamonti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više