Inter se od Brozovića oprostio fotkom i s par riječi. Evo kako im je Hrvat odgovorio

Foto: Instagram

INTER se na društvenim mrežama oprostio od Marcela Brozovića (30), hrvatskog reprezentativca koji će karijeru nastaviti u saudijskom Al Nassru. Milanski klub objavio je Brozovićevu fotografiju na kojoj korača po terenu kao odlazi, a na kojoj je pisalo: "Doviđenja, Brozo." U status objave napisali su da je Brozović za Inter odigrao 330 utakmica, postigao 31 gol i osvojio pet trofeja te njegovo vrijeme u klubu opisali kao "dugu avanturu".

Nedugo nakon objave javio se i Brozović s komentarom. "Veliki pozdrav, prelijepa je slika", napisao je Marcelo u komentaru s emotikonom koji plače od smijeha. 

Brozović je 2015. godine otišao u Inter na posudbu, da bi ga zatim talijanski klub otkupio za osam milijuna eura. S njim je osvojio Serie A, dva talijanska kupa i dva talijanska Superkupa. Više puta bio je kapetan momčadi, a posljednji put u nedavnom finalu Lige prvaka, kada je Inter izgubio od Manchester Cityja 1:0. Godišnje će zarađivati 25 milijuna eura, a navodno će isti iznos dobiti i za potpis ugovora.