Ivana Brkljačić kritizirala organizaciju dočeka: To, Lovren. Jesi im ga zabio!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HRVATSKA REPREZENTACIJA vratila se sa Svjetskog prvenstva u Kataru s brončanom medaljom. Veliki doček za igrače i stožer pripremljen je u Zagrebu na glavnom trgu, gdje ih je pozdravilo oko 80 tisuća ljudi. Organizaciju dočeka hrvatskih reprezentativaca kritizirala je na društvenim mrežama Ivana Brkljačić, nekadašnja hrvatska olimpijka i bivša direktorica Hanžekovićevog memorijala.

“To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali da se ne bi zaorila pjesma od Thompsona. Strava od organizacije, sinopsisa i režije. Jadni smrznuti ljudi i nogometaši koji moraju sudjelovati u ovome. Ovo je njihov događaj i trebali su ga organizirati pod svojim uvjetima. I dajte molim vas izvođači koji su trebali dići atmosferu izvučeni iz naftalina, od kostobolje se ne mogu ni pomaknuti!” napisala je na Facebooku.

To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali ne bi li se zaorila pjesma od Thompsona. Strava od...

Objavljuje Ivana BrkljačićNedjelja, 18. prosinca 2022.

Lovren i Kovačić pjevali Thompsona

To "sprječavanje pjevanja Thompsona" koje je spomenula u svom statusu odnosi se na navodne pokušaje organizatora da se na dočeku ne pjeva pjesma Lijepa li si. Dejan Lovren je u svom obraćanju publici započeo tu Thompsonovu pjesmu, a pjevala ju je kasnije i klapa Hrvatske ratne mornarice.

Ivana Brkljačić bila je bacačica kladiva, prva je hrvatska atletičarka koja je prebacila 75 metara. Nakon sportske karijere postala je direktorica Hanžekovićevog memorijala te se učlanila u stranku tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.