Ivanušec: Vagat ću opcije ako se rastanem s Dinamom. Moram vidjeti što je najbolje

Foto: Karlo Klasić/INDEX

LUKA IVANUŠEC imao je zahtjevnu godinu iza sebe. Operacija trbušnog zida usporila je njegov razvoj, ali i udaljila ga iz kruga reprezentativaca koji su putovali na Svjetsko prvenstvo u Katar. O tome, uspjehu s Dinamom i mogućem odlasku iz kluba kratko je govorio na konferenciji za medije.

Biščan i Ivanušec tri dana nakon osvajanja titule

Objavljuje Index Sport u Srijeda, 3. svibnja 2023.

Dinamo je proslavio 17. titulu u posljednjih 18 godina, a do nje je došao remijem bez golova na Poljudu protiv Hajduka. Ivanušec i suigrači imali su razlog za slavlje već četiri kola prije kraja SuperSport HNL-a, a titula je proslavljena i u krugu nekih navijača koji su momčad dočekali na povratku prema Zagrebu.

"Svi smo zadovoljni i sretni. Proslavili smo titulu na Poljudu, imali dva dana slobodno i uživali. Atmosfera je bila fantastična, drago mi je da su navijači došli proslaviti s nama", rekao je Ivanušec i prokomentirao rad pod Bišćanom:

"S trenerom smo kliknuli od prvog dana, trenira se s većim intenzitetom, a siguran sam da će biti i bolje kako će vrijeme odmicati."

Zahtjevna sezona

"Za mene je ova sezona bila najizazovnija. Operacija trbušnog zida, potom nisam pozvan na Svjetsko prvenstvo, tu sam izrastao kao osoba. Ponosan sam na sebe kako sam iz toga izašao i što sam se vratio u reprezentaciju."

Odlazak iz Dinama?

"Još sam igrač Dinama, teško mi je o tome pričati. Ako do toga dođe, treba izvagati opcije i vidjeti gdje je najbolje otići za daljnji razvoj", rekao je.