"Izdajnik" Bonucci oprostio se od svih osim od Allegrija, Buffon još jednom pokazao kakva je ljudina

Foto: Guliver Image/Getty Images

PONAJBOLJI BRANIČ svijeta šokirao je najneočekivanijim potezom: odlaskom iz nedodirljivog talijanskog vladara u palog velikana, koji uslijed velike rekonstrukcije i ovog ljeta kupuje doslovno cijelu novu momčad.
 
Čuđenje je tim veće jer je prošle godine odbio Manchester City, gdje bi ga vodio njegov veliki obožavatelj Pep Guardiola i svake godine bi mu bila zajamčena Liga prvaka.
 
30-godišnji Leonardo Bonucci zaprepastio je cijeli nogometni svijet ovom odlukom. Ne samo zato što je već sedam godina nezamjenjiv dio Juventusa i glavni oslonac glasovite obrane BBC, nego je i dijete Intera, pa će stoga počiniti "dvostruku izdaju".
 
Branič je u petak potpisao petogodišnji ugovor s Milanom vrijedan 42 milijuna eura. Navijači Milana sjajnog su stopera dočekali kao spasitelja, trener Montella vidi ga kao kapetana momčadi, a u Staroj dami vlada potpuna konsternacija. Kao da i dalje ne vjeruju da je Bonucci počinio takvu izdaju.
 
Možda baš zato i ne čudi da je od bivših suigrača dobio samo jednu poruku s dobrim željama za nastavak karijere. Na svojem Twitter profilu sad već bivšem suigraču poruku podrške poslao je jedino veliki Gigi Buffon, koji je još jednom, po tko zna koji put, dokazao da je jednako velik čovjek kao što je i vratar.
 
"Suigrači i prijatelji. Putovali smo zajedno istim putem. Pobjedničkim putem. Želim ti samo najbolje. Ali nedostajat ćeš mi!", napisao je Buffon, a Bonucci mu je odgovorio:
 
"I ti ćeš nedostajati meni. Hvala ti za pobjede koje smo dijelili, bitke koje smo osvojili i one koje smo izgubili. Vidimo se u reprezentaciji."
 
Osim odgovora Buffonu, Bonucci se pismom u Gazzetti i objavom na Instagramu oprostio i od bivšeg kluba – od suigrača i navijača, jedino ne od trenera Allegrija.
 
"Prošlo je sedam sezona. Sedam sezona pobjeda, ispunjenih snova i vezanosti za Juventus. Šest naslova prvaka, svih šest zasluženih borbom. Naravno, ostaje žal za neosvajanjem Lige prvaka, ali puno je jači ponos koji sam uvijek osjećao jer sam bio dio ove velike obitelji. Uvijek sam davao sve od sebe, potpuno, do samoga kraja. Primao sam, davao i učio. A danas na sve to mogu gledati kao na fantastičnu priču, priču o poštovanju i vjernosti, bez ikakve ružne mrlje na svemu onom što sam doživio s klubom i navijačima'', napisao je Bonucci i za kraj dodao:
 
"Juve, hvala ti za sve!" 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.