Iznenađujuć poraz Uniteda, Aston Villa mu pobjedom pobjegla u utrci za Ligu prvaka

Foto: EPA

NAVIJAČI Manchester Uniteda pretrpjeli su još jedan šamar otkako njihovu momčad vodi Erik ten Hag, u subotu je United na svom Old Traffordu izgubio od Fulhama s 1:2 (0:0). Bassey (65) je sredinom drugog poluvremena doveo Fulham u vodstvo, činilo se kako je Maguire (89) uspio spasiti bod u završnici, ali Iwobi (90+7) je na samom izdisaju nadoknade pogodio za pobjedu londonskog sastava. United je ostao šesti sa 44 boda, dok je Fulham 12. s 32 boda.

Nogometaši Aston Ville učvrstili su se na četvrtom mjestu ljestvice engleskog prvenstva domaćom 4:2 (3:1) pobjedom protiv Nottingham Foresta u susretu 26. kola. Villa je odlično krenula u dvoboj te povela 3:0 golom Watkinsa (4) i s dva pogotka Douglasa Luiza (29, 39), no Forest je uspio preko Niakhatea (45+4) i Gibbs-Whitea (48) krajem prvog i početkom drugog poluvremena smanjiti na 3-2 no Bailey (61) je golom za 4:2 potvrdio pobjedu domaćih.

Everton je bio nadomak važne pobjede u borbi za ostanak, na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona je vodio s 1:0 i imao igrača više sve do sudačke nadoknade, ali dvoboj je okončan podjelom bodova. Braithwaite (73) je doveo Everton u prednost, a Dunk (90+5) je pogodio za konačnih 1:1.