Izraelci nezadovoljni: Vručina se vraća u Hrvatsku?

ČELNICI izraelskog Hapoela nisu zadovoljni kupovinom Bojana Vručine, piše Podravski list. Nezadovoljstvo je navodno tako veliko da su se u nekoliko navrata vodili žestoki telefonski razgovori na relaciji Koprivnica - Tel Aviv.

"Čuo sam i ja takve priče, a koliko sam upućen, radi se o mojem problemu s koljenom koji sam imao prošle sezone. Od samog početka nisu bili dovoljno upućeni u stanje s mojim koljenom, ali su me htjeli dovesti svom silom bez obzira na cijenu. Očito rezultati testiranja koljena nisu zadovoljili Upravu kluba, a i trener Eli Gutman mi je rekao da se ne obazirem nego da samo radim koliko mogu i da će rezultati doći sami od sebe", rekao je Vručina za PL.

"Konačno sam došao u klub koji se bori za naslov prvaka. Prošlo je mjesec dana prilagodbe i svi od mene očekuju golove. Na to mi je ukazao i trener Gutman, a ja se samo nadam da ću već u sljedećem kolu, u ponedjeljak, 8. ožujka, zaigrati u prvoj postavi protiv Hapoela Petach Tikve i postići svoj prvi pogodak", dodao je Vručina.

Iz koprivničkog kluba za sada negiraju ovakve navode, a Markulin je čvrst u svom stavu: "U klubu do sada nismo dobili ni jedan poziv iz Tel Aviva vezan uz navodno nezadovoljstvo čelnika Hapoela".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.