Jakirović: Nadam se da će Ivanović ovako nastaviti, a Pašalić je ogroman potencijal

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

STOPOSTOTNI učinak hrvatskih klubova u pretkolima europskih natjecanja nastavljen je pobjedom Rijeke rezultatom 6:1 u uzvratnoj utakmici protiv kosovskog prvoligaša Dukagjinija u drugom pretkolu UEFA-ine Konferencijske lige. Hat-trick zabio je Franjo Ivanović, a po jedan gol su zabili Marco Pašalić, Bruno Goda i Nais Djouahra. Utakmicu je komentirao trener Rijeke Sergej Jakirović.

"Nije bilo lako ni gledateljima"

"Ispočetka smo bili u grču, a u nastavku smo se rastrčali. Imali smo 33 udarca na gol, što je odlično. Kapa do poda momcima, nije se lako vratiti nakon poraza od Hajduka. Nije bilo gledateljima lako gledati koliko smo promašivali. Mogli smo zabiti i još, ali neću biti sitničav. Marco Pašalić je ogroman potencijal, treba mu malo da se adaptira. Odigrao je odličnu utakmicu.

Ivanovića smo skautirali neko vrijeme. Mlad je dečko i ovo mu je sjajno za samopouzdanje. Nadam se da će nastaviti ovako. Konkurencija te motivira. Aktivni smo na tržištu, radimo na tome da pojačamo momčad na pozicijama na kojima smo tanki.

Drago mi je i za Djouahru da je zabio, vidi se da se trudi. Nadam se da ćemo se regenerirati i uzeti tri boda doma protiv Istre. Izgubili smo tri noći nakon putovanja na Kosovo. Morat ćemo malo rotirati", rekao je Jakirović za Max Sport televiziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.