Jakirović objavio fotografiju s Modrićem i razigrao maštu navijača Dinama

Foto: Instagram

SERGEJ JAKIROVIĆ je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Lukom Modrićem. Već neko vrijeme Dinamo je u kampanji #ImaliBiSmisla, a njome pokušava Modrića nagovoriti da se na ljeto vrati u Maksimir i završi igračku karijeru kao nogometaš Dinama. 

Upravo je zbog toga ova fotografija Modrića i Jakirovića uzbudila navijače Dinama koji je masovno dijele X-om i Facebookom, ali zasad nema znakova da je ovo bilo išta osim tek usputnog susreta. Podsjetimo, Modrić je odmah jutro nakon golčine kojom je donio Realu pobjedu protiv Seville došao u Zagreb zbog službenog slikanja koje je organizirao HNS. Vjerojatno je tamo ova fotografija i nastala jer Modrić na njoj nosi dres reprezentacije.

Na kraju sezone Modriću istječe ugovor s Realom i još nije poznato što će napraviti na pragu 39. rođendana. Ima nekoliko opcija: otići u Saudijsku Arabiju ili MLS, vratiti se u Dinamo, nastaviti karijeru u nekom od neimenovanih europskih klubova koji ga navodno žele, završiti karijeru, pa čak se i priključiti Ancelottiju u stručnom stožeru Reala.