Jakirović: Poslali smo ponudu za Cordobu. Na njemu je da odabere na koju će stranu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je u prijateljskoj utakmici na Maksimiru pobijedio Vardar 3:0. Strijelci su bili Sandro Kulenović, Marko Pjaca i Raul Torrente. Momčad Sergeja Jakirovića tako je uspješno započela zadnju fazu priprema uoči početka sezone, a nakon ovog susreta hrvatski prvak će odigrati još dva pripremna ogleda sa Šahtarom, jedan u petak, a drugi u subotu. Utakmicu je komentirao trener Dinama Sergej Jakirović.

"Odigrali smo ozbiljno i stabilno. Naravno da ima stvari za koje bismo željeli da su bolje. Pohvalio bih dečke za izvedbu, možda ostaje žal što nismo zabili još koji gol, ali nema veze. Igrale su dvije momčadi po poluvrijeme i svi su se dobro prezentirali. Vidi se da smo malo došli do svježine", rekao je Jakirović pa odgovorio na nekoliko pitanja.

Kako ste vidjeli nastup Mmaeeja?

Bio je dobar, vidi se da zna što radi na terenu i da je iskusan na visokoj razini. Pokazao je kvalitete koje smo prepoznali gledajući ga prije nego što smo ga doveli. S nama je tek nekoliko dana, s vremenom će biti sve bolji i bolji.

Neki igrači su bolesni. Sumnja se na koronu?

Tko će to znati... Nemam pojma. Znam samo da su imali temperaturu od 37.5 do 38.5. Sad su bolje, nemaju temperaturu, jedino se osjećaju malo malaksalo. Vidjet ćemo hoće li biti spremni za Šahtar, nećemo ih forsirati. Ako se to već moralo dogoditi, onda bolje sada nego kasnije.

Hoće li doći Kolumbijac Cordoba?

Oprostio se od kluba, a vidjet ćemo u kojem će smjeru krenuti. Poslali smo ponudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.