Jakirović u utrci s vremenom oko Mišića, ali vraćaju mu se važni igrači

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO u petak u 20 sati na Maksimiru dočekuje Hajduk u velikom derbiju 6. kola SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića je u odličnoj formi i eventualnom pobjedom bi Hajduku pobjegla na pet bodova prednosti. Dinamo je imao dosta problema s ozljedama i većina igrača se oporavila, ali ključno pitanje je hoće li igrati Josip Mišić.

Kako trenutačno stvari stoje, ako se nešto čudesno ne promijeni, važan Dinamov igrač preskočit će derbi zbog problema s mišićem. Mišić je u srijedu trenirao, ali nije to bio klasični, puni trening s ekipom, nego je samo trčao oko terena. Zasad je najrealnije da Mišić preskoči Hajduk pa da ga se pokuša osposobiti za utorak i gostovanje kod Bayerna.

Vraćaju se bekovi

Dobra vijest za Jakirovića jest da se potpuno oporavio Ronael Pierre-Gabriel i da je spreman za derbi. Isto vrijedi i za Takuyu Ogiwaru, koji stalno ima problem s nečim. Japanac je još prošle zime došao ozlijeđen, nikako nije uspio ući u kontinuitet nastupa, no u Maksimiru se sad nadaju da su ti problemi konačno iza njega.

Što se same formacije tiče, ne zna se još u kojem sustavu će Dinamo igrati. Dosad je formacija 3-5-2 funkcionirala dosta dobro, a povratkom Pierre-Gabriela i Ogiware bi ona još više imala smisla. No, Jakirović još nije prelomio i o tome će vjerojatno odlučiti na dan utakmice.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.