JAUCI I MOLITVE ODJEKIVALI SU S TRIBINA Bruno Boban umro je nakon što ga je lopta pogodila u prsa

Foto: Marsonia

BRUNO BOBAN, 25-godišnji nogometaš Marsonije, izgubio je život na utakmici protiv Slavonije u trećoj hrvatskoj ligi.
 
TRAGEDIJA U SLAVONSKOM BRODU Na utakmici preminuo nogometaš Marsonije
 
Bruno, brat Osijekovog nogometaša Gabrijela Bobana, srušio se nakon što ga je lopta u 15. minuti pogodila u prsa. Odmah su mu u pomoć pritrčali nogometaši obje momčadi i trener Marsonije Robert Špehar. 
 
Pokušali su ga reanimirati, na trenutak ga i uspjeli vratiti, ali je ponovno izgubio svijest. Hitna pomoć došla je nakon nekoliko minuta i nakon skoro 40 minuta pokušaja reanimacije elektrošokovima konstatirali su smrt u 16:20 sati.
 
Uzrok smrti mogla je biti aritmija nastala nakon jakog udarca u pluća, ali i puknuće urođene aneurizme što je kao vjerojatni razlog smrti naveo Robert Kuduz, liječnik Marsonije koji je oživljavao Bobana. Točan uzrok smrti bit će poznat po okončanju obdukcije.
 
Dok su liječnici pokušavali spasiti nogometaša, s tribina i terena su se čule molitve i jauci, javlja Sportalo.
 
Bruno Boban rođen je u Požegi 12. kolovoza 1992. godine, a prve nogometne korake zajedno s bratom Gabrijelom napravio je u svojoj Velikoj. Zanimljivo, u Marsoniju je stigao nedavno, upravo iz Slavonije protiv koje je i odigrao posljednju utakmicu u životu.
 
Gabrijel Boban je odmah otputovao u Slavonski Brod, a tamo će mu podršku u ovoj obiteljskoj tragediji pružiti trener Osijeka Zoran Zekić, njegov pomoćnik Ivo Smoje i direktor općih poslova Hrvoje Barišić. Prije samo nekoliko mjeseci Gabrijel je ostao i bez oca.
 
Bruno Boban bio je najbolji strijelac Treće lige Istok, u posljednjem kolu zabio je dva gola, a ove sezone ukupno 12.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.