Je li Hajduk videom predstavljanja Kleinheislera otkrio dolazak još jednog kapitalca?

Screenshot: Hajduk

"HNK HAJDUK i Panathinaikos FC dogovorili su posudbu 29-godišnjeg veznjaka Laszla Kleinheislera do kraja aktualne sezone. Laszlo će se odmah na početku priprema za nastavak sezone priključiti Bijelima, a u Hajduku će nositi dres s brojem 30", objavio je splitski klub jučer na svojim službenim stranicama, time okončavši iščekivanje prvog igrača koji se u ovom prijelaznom roku priključio Bijelima.

Sam transfer objavio je videom na svojoj platformi HDTV. Tijekom novogodišnjeg intervjua koji je Mindaugas Nikoličius dao za klupsku televiziju bilo je šest dresova bez broja i prezimena, a na kraju se ispostavilo da jedan ide u ruke Kleinheisleru. U istom se videu kratko pojavio dres s brojem tri, ali bez prezimena, pa su navijači Hajduka odmah pomislili da se radi o još jednom kapitalcu.

Razvila su se dva scenarija. Prvi, prema kojem je to dres Davida Čoline, lijevog beka čiji se povratak u klub iz Augsburga spominje već neko vrijeme. Baš je taj broj Čolina i nosio dok je bio klubu. Prema drugoj teoriji, ta trojka čeka Dominika Prpića, mladog stopera koji se vraća s posudbe iz Slovenije. Tek ostaje vidjeti koja je točna i, zapravo, je li ijedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.