Najomraženiji tenisač i najveći teniski zavodnik spominje se kao novi Novakov trener

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOVAK ĐOKOVIĆ prošle je godine nakon Roland Garrosa bio vlasnik sva četiri naslova na Grand Slam turnirima. Danas ne drži niti jedan naslov.
 
Nakon niza loših rezultata na kraju prošle godine potjerao je trenera Borisa Beckera, a nedavno se riješio i ostatka stručnog stožera i dugogodišnjeg trenera Marijana Vajde koji ga je i doveo na vrh. 
 
Za Roland Garros dogovorio je suradnju s legendarnim Andreom Agassijem, a prvi poraz dvojac je doživio u četvrtfinalu pariškog turnira kada je Dominic Thiem kao rijetko tko razbio Đokovića.
 
Ako se i nastavi suradnja s Agassijem, jasno je da Amerikanac neće biti stalni Đokovićev trener, već će ga moći pratiti samo na najvećim turnirima. Zbog toga srpski tenisač traži i drugog trenera.
 
Srpska Politika javlja da je favorit za tu poziciju Radek Stepanek. Češki tenisač još uvijek nije završio igračku karijeru, ali zbog velikih problemima s leđima nije igrao od siječnja i Australian Opena. 
 
Đoković i Stepanek su odlični prijatelji, a Radek mu je nakon kolega iz srpske Davis Cup reprezentacije najbolji prijatelj na ATP Touru. Trenirali su bezbroj puta i družili se na turnirima. Mnogi u Stepaneku vide potencijal za sjajnog trenera te je već imao nekoliko ponuda od igrača iz samog teniskog vrha.
 
Stepanek je danas 128. tenisač svijeta, a prije 11 godina bio je na osmom mjestu ATP ljestvice. Osvojio je pet titula u karijeri, dva Grand Slam naslova u parovima, ali i dvije titule u Davis Cupu s Češkom.
 
Iako su njegovi mečevi uglavnom bili zanimljivi za gledanje, Stepanek je godinama bio najomraženiji suparnik na Touru. Podsjetit ćemo vas samo na neke njegove ispade...
 

 

 

Poznat je kao najveći teniski zavodnik jer je imao nekoliko veza s tenisačicama. Martina Hingis, Petra Kvitova i Nicole Vaidisova su samo neke s popisa osvojenih.
 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.