Je li novi as Dinama trebao biti isključen? Pogledajte što je napravio igraču Rijeke

Screenshot: MaxSport

RIJEKA i DINAMO remizirali su (1:1) u derbiju petog kola SHNL-a. Kontroverze je izazvala situacija iz zadnje minute. Tada je Juan Cordoba, koji je nedavno došao u Dinamo iz Deportiva Cali uz odštetu od 2.1 milijun eura, kontru Rijeke zaustavio tako što je na sredini igrališta uz aut-crtu pokosio Rijekinog napadača Komnena Andrića.

Start Dinamovog desnog krila bio je opasan. Išao je neoprezno klizećim s obje noge na loptu koju je kontrolirao suparnik te ga pri tome faulirao tako da su visoko odletjeli i busenje trave s terena i Rijekin igrač. Srećom, Andrić nije teže ozlijeđen, ali ovakav ulazak u njega mogao je završiti jako loše po srpskog napadača.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Rijekin trener Radomir Đalović, cijela klupa domaćina te igrači u terenu poludjeli su na to kako je Cordoba pokosio Andrića. No, jednako tako reagirali su i na odluku suca Duje Strukana iz Splita da ovako grub i opasan prekršaj kazni, po njihovom mišljenju, preblago, samo žutim kartonom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.