Je li ovo najgori šut u zadnjoj sekundi ikad? Pogledajte što je izveo igrač Minnesote

Screenshot: Twitter/NBA

LUKA DONČIĆ i Klay Thompson sinoć su promašili trice u zadnjoj sekundi koje bi njihovim momčadima donijele pobjede, ali to su bile samo dvije od čak pet utakmica koje su iste večeri odlučene sa zvukom sirene, a niti jedan pokušaj nije bio uspješan.  

Nakon što je Seth Curry promašio oba slobodna bacanja, Kelly Olynyk sjurio se preko cijelog terena i šutnuo za pobjedu Utah Jazza u Brooklynu, ali nije pogodio ni obruč, pa su Netsi slavili 111:110 i ostali u dobroj poziciji da i nakon gubitka Duranta i Irvinga direktno uđu u doigravanje.

VIDEO: Arena Sport

U Sacramentu je Kevin Huerter promašio tricu za pobjedu domaćih Kingsa, nakon čega su San Antonio Spursi slavili u produžetku 142:134 i udaljili Kingse od drugog mjesta na Zapadu. Ali još puno bolniji (i viralniji) promašaj djelo je Kylea Andersona iz Minnesota Timberwolvesa.

S metra pogodio vrh table

Oni su usred nevjerojatno tijesne utrke za play-in kod kuće šokantno izgubili 107:105 od Portlanda, koji je već otpao iz te utrke. Imali su posljednji napad, u kojem je lopta došla u kut do Andersona, koji se umjesto šuta za pobjedu odlučio na prodor za izjednačenje i u prilično dobroj situaciji pokušao položiti, ali lopta je završila na vrhu table.

VIDEO: Arena Sport

Čak ni komentatori nisu bili sigurni što se dogodilo i je li sudačka zviždaljka označila prekršaj, no suci su samo pokazali da je lopta za Portland. Nakon što ju je ispustio, lopta se od vrha table odbila u semafor za 24 sekunde i tako formalno izašla iz igre, na šok domaće publike koja je žestoko izviždala svoju momčad nakon neočekivanog poraza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.