dinamo

Jedan od najplaćenijih dinamovaca: O Dinamu nemam ništa lijepo reći, razočaran sam

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

FRANCOIS MOUBANDJE u Dinamo je došao 2019. godine kao jedan od igrača na kojeg se ozbiljno računalo. Švicarski reprezentativac došao je iz Toulousea kao slobodan igrač s više od 100 nastupa u francuskoj ligi u nogama, ali se nikad nije uspio nametnuti u Maksimiru.

Dinamo ga je godinu dana kasnije posudio Alanyasporu, odakle se vratio prošlog ljeta. Damir Krznar ga je ekspresno gurnuo u prvu momčad, odakle je jednakom brzinom uskoro izletio te mu se tad gubi svaki trag. Moubandje je kratko bio u drugoj momčadi Dinama, da bi ga klub u ovom prijelaznom roku posudio turskom Goztepeu u kojem još čeka prvi nastup.

"Sretan sam što sam opet u Turskoj. Kad sam dolazio u Dinamo, nisam ni slutio da će ovako ispasti. Nisam shvaćao zašto se u klubu tako ponašaju prema meni. Nitko mi nikad nije dao logično objašnjenje zašto ne igram. Samo su mi govorili da dobro treniram, a kad bi došla utakmica, moje ime nije bilo na popisu", rekao je Moubandje za Germanijak.hr i dodao:

"Koliko god se trudio i ostajao nakon treninga, Dinamo mi nije dao da procvjetam. U Alanyasporu sam imao odličnu sezonu i očekivao sam da će me vratiti. Ubrzali su stvar da bih mogao igrati u kvalifikacijama za LP. Slutio sam da im ne trebam vjerovati i bio sam u pravu. Ne mogu si to objasniti jer nema smisla. Nemam ništa pozitivno reći o klubu, osim o navijačima koji su bili sjajni prema meni".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.