Jeličić: Biraju li se skauti Hajduka javnim natječajem? Pitam za rođaka

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

HAJDUK nakon četiri kola ima osam bodova i nalazi se na četvrtome mjestu SuperSport HNL-a. Splićani su pobijedili Slaven Belupo (2:1) i Varaždin (2:1), a osvojili bod u susretima s Lokomotivom (1:1) i Istrom (1:1). 

Susret s Puljanima odigran je u nedjelju. Istra je povela već nakon 57 sekundi golom Marcela Heistera, a bod Hajduku donio je Marko Livaja golom u 60. minuti. Prvo ime utakmice bio je fantastični Lovro Majkić, koji je na golu Istre upisao desetak obrana.

Jeličić: Ja ne znam biraju li se i skauti u Hajduku javnim natječajem. Pitam za rođaka s Muća

Joško Jeličić, bivši hrvatski nogometaš, posljednjih godina poznatiji kao stručni analitičar, komentirao je Hajdukov kadar i transfer-politiku u emisiji Studio SuperSport HNL-a, koja ide na kanalu MAXSport 1.

"Oba desna beka su ozlijeđena, Šimun Hrgović je odigrao jako kvalitetno. Ono što me kao hajdukovca smeta... Pršir i Špikić su bili u Hajduku, ali nisu prošli. Pršir je najbolji igrač Gorice, Špikić može igrati na visokoj razini u raznim klubovima. Pašalić i Ivanović su došli u Rijeku bez odštete. Mmaee i Pierre-Gabriel su došli (u Dinamo, op. a.) bez odštete.

Ja ne znam biraju li se i skauti u Hajduku javnim natječajem. Pitam za rođaka s Muća", rekao je Jeličić i pitao kolegu Hrvoja Vejića: "Znaš li to što o tome?" Bivši kapetan Hajduka mu je odgovorio: "Ne bih znao. Znam da rade vrhunski posao, da su jako kvalitetni."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.