Leko nakon poraza od Zrinskog: Cirkus od suđenja, vidjet ćete sve na snimci

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZRINSKI OSJEČKO 1664 pobijedio je 2:1 kod Jaruna u 30. kolu SuperSport 1. NL. Nastavila se tako žestoka borba između Zrinskog i Šibenika za prvo mjesto u Prvoj NL, jedino koje vodi u elitnu HNL. Šibenik je u petak kao gost slavio protiv Sesveta i dva je dana bio na vodećem mjestu, no Zrinski se vratio na vrh. I to u dramatičnim okolnostima. Dominik Dogan je zabio za veliku pobjedu u 94. minuti. Dogan je zabio i prvi gol u drugoj minuti, a za Jarun je izjednačio Ibanez u 29.

Leko bijesan na suce

Ipak, u Jarunu smatraju da su žestoko oštećeni te da je pogodak Dogana u zadnjim sekundama bio iz čistog zaleđa. Trener Jaruna Jerko Leko nakon utakmice je rekao: "Znate da ne volim i da jako rijetko spominjem suđenje, ali ovaj cirkus kojeg je radio Majstrović moram komentirati.

Dugi aut i prenošenje lopte i gol iz metar velikog auta, vidjet ćete na snimci, nemoguće je to ne vidjeti. A to je bio samo vrhunac, čitavo vrijeme, nama ne sudi prednost, njima sudi, istu ruku nama svira, njima ne svira ni jednu, puno odluka koje su išle na njihovu stranu. Bilo je naravno i dosta nervoze, željeli smo se pokazati protiv lidera, a onda doživiš da ti sudac odluči takvu utakmicu.

Mi imamo cilj biti četvrti na kraju, gledamo sebe i borimo se za sebe, svaka utakmica nam je bitna, žao mi je što je ovako završeno. Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo prilike iz polukontri, Alghoul je imao zicera, dok je Zrinski dominirao, pogodio je prečku i imao posjed, ali na kraju je činjenica da je utakmicu odlučila sudačka pogreška", piše Sportalo.

Završnica sezone

Ovu utakmicu je sudio Marino Majstrović iz Crikvenice, a pomagali su mu Bruno Premužaj iz Varaždina te Filip Krznarić iz Velike Gorice. Do kraja sezone Zrinski Osječko 1664 na domaćem terenu igra protiv Sesveta i Šibenika, dok će gostovati kod Vukovara 1991. Osim kod Zrinskog Osječko 1664 u zadnjem kolu, Šibenik do kraja na svom Šubićevcu dočekuje Vukovar 1991 i Dubravu Tim Kabel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.