Jusup potpisao novi ugovor sa Zadrom nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

KOŠARKAŠKI trener Danijel Jusup ovog je petka potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Zadrom, koji je prošle sezone vodio do naslova prvaka Hrvatske. S jednim od najmanjih proračuna u ABA ligi Jusup i Zadar izborili su doigravanje regionalne lige, a vjernost klubu potpisao je za sljedeće dvije sezone, odnosno do ljeta 2025. godine. Ugovor je u ime kluba potpisala v.d. direktorice Vana Dundov, a treneru je čestitao i uspješan rad poželio sportski direktor Denis Pleslić.

"Iza nas je sezona u kojoj nas je krasilo nevjerojatno zajedništvo, drago mi je da smo opravdali povjerenje i ispunili zadane ciljeve. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj", rekao je Jusup nakon potpisivanja ugovora.

Slaganje momčadi za sljedeću sezonu krenulo je i prije potpisivanja. Jusupova želja je zadržati barem dio igrača koji su prošle godine pokazali kvalitetu i karakter pobjednika. "Tražimo najbolja rješenja u okviru proračuna koji imamo. Nije jednostavno jer su igrači svojim igrama podigli cijenu i tražimo načine kako zadržati barem kostur momčadi", najavio je Jusup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.