Kalinić ga je otpisao u Hajduku. Sad ide u Lokomotivu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

FILIP ČUIĆ (21) postat će novi napadač Lokomotive, objavio je Dalmatinski portal. Riječ je o 188 centimetara visokom napadaču rodom iz Bosne i Hercegovine, koji je proteklih pet godina igrao za Hajduk. Upisao je deset nastupa i jedan pogodak za splitski klub u kojem se nije nametnuo.

Donedavni napadač, a sada sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić otpisao ga je nakon što mu je istekao ugovor, kao i desnom bočnom Dini Mikanoviću i belgijskom veznjaku Vadisu Odjidja-Ofoeu. 

Leko ga je hvalio

Bivši trener Hajduka Ivan Leko prošle je godine pohvalio Čuića tijekom priprema.

"Pravi je špic, dobar je. Nakon prvih par treninga me ugodno iznenadio. Dobar, agresivan u šesnaestercu, živi za gol. Šteta što nije dobio još više prilika. Moramo trenirati i Marka Livaju i Jana Mlakara. Teško je otvoriti previše prostora. Jedan je od pozitivnih iznenađenja po radu, pristupu i utakmicama. Zabija prave golove napadača", rekao je Leko.

Čuić je Slaven Belupu zabio jedini gol za prvu ekipu Hajduka

Čuić je 2019. godine iz HNK Tomislava stigao u Hajdukovu akademiju te je na početku ove sezone debitirao za prvu momčad u službenoj utakmici. Jedini pogodak postigao je u pobjedi nad Slaven Belupom (4:0) u 22. kolu prošle sezone SuperSport HNL-a. 

Čuić je bio oduševljen prvijencem. Podigao je ruke, okrenuo se klupi na kojoj su se Marko Livaja i ostatak ekipe smijali, uhvatio suigrača Emira Sahitija za glavu i poljubio ga u čelo, a na kraju je i salutirao.

Čuić se povezivao i s Osijekom

Pisalo se da će Čuić otići u Osijek, no čini se da će ipak završiti u zagrebačkom klubu kod trenera Silvija Čabraje. Lokomotiva je prošle sezone osvojila peto mjesto u SuperSport HNL-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.