Karabatić jr. i Kavtičnik jači od Ćupićeva četiri gola u porazu Lowena od Montpelliera

RHEIN NECKAR LOWEN udaljio se od plasmana na Final Four Lige prvaka, nakon domaćeg poraza od francuskog Montpelliera 29:27 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici.

Ivan Ćupić postigao je četiri pogotka za domaću momčad, koja je u osmini finala eliminirala hrvatskog prvaka Zagreb CO. Efikasniji od njega u domaćem sastavu bili su samo Gensheimer sa sedam i Tkaczyk sa šest golova.

Slovenski reprezentativac Vid Kavtičnik predvodio je goste sa sedam golova, dok su Accambray i Luka Karabatić dodali šest pogodaka. Zanimljivo da je stariji i poznatiji brat Karabatić, Nikola, postigao samo dva pogotka za Montpellier.

Domaćini su dobili prvo poluvrijeme 12:9, a u 35. minuti vodili su i sa 16:12. Međutim, nastavak je pripao francuskom klubu, koji je napravio veliki korak ka plasmanu na Final Four, koji će se održati 28. i 29. svibnja u Lanxess Areni u Kölnu.

"Napravili smo 13 tehničkih pogrešaka, a u nastavku smo primili čak 20 golova, u odnosu na devet u prvom dijelu susreta. Prevelika je to razlika," razočaran je bio trener domaće momčadi Guðmundur Guðmundsson.

Uzvratna utakmica odigrat će se 30. travnja u Montpellieru.

Liga prvaka, četvrtfinale, prva utakmica:

Rhein-Neckar Löwen - Montpellier 27:29

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.