Karadžole: Ne budite sitničavi, pa nismo im zabranili treniranje na mjesec dana, riječ je o tri treninga



NAKON što iz HUNS poslali priopćenje gdje optužuju Uprave NK Karlovac i NK ŠIbenik zbog zabrane treniranja igračima koji su bili u štrajku, oglasio se i predsjednik kluba sa Šubičevca Marko Karadžole.

Prisjetimo se, klubovi su kaznili one nogometaše koji su sudjelovali u jesenskom štrajku, a iz Udruge nogometaša spominje se kako je takvo što protiv zakona. "Treniranje je pravo koje je igračima zagarantirano ugovorom, a svakom sportašu bez treninga u pitanje dolazi čitava karijera", piše u priopćenju.

"Meni tu nema ništa sporno. Igrači su na bili na ispitivanju na stegovnom sudu, a večeras će Upravni odbor donijeti odluku što s njima. Jurić pretjeruje, pa nismo mi im zabranili trenirati mjesec dana ili nekoliko mjeseci. Radi se o svega tri treninga, a oni odmah dižu paniku", rekao je Karadžole u razgovoru za Index.

"Kao što znate, tek jučer su se nogometaši Šibenika okupili i odradili jedan trening, dok su danas na rasporedu bila dva treninga. Kao što sam rekao, već večeras će Uprava donijeti konačnu odluku, nema razloga za panikom. Sutra ujutro poslat ćemo priopćenje, to je sve što mogu reći po tom pitanju", dodao je za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.