Karoglan: Jedva sam čekao poluvrijeme

Foto: Ivana Ivanovic PIXSELL

TRENER Hajduka Mislav Karoglan bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Varaždina (5:0) i plasmana u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa.

"Svakako da nam je trebala pobjeda. U najmanju ruku, u polufinalu Kupa si treću godinu zaredom. U Hajduku nema padanja kamena sa srca. Kamen je svake subote i nedjelje, samo trebaš pobjeđivati. Izašli smo s toliko grča da je to bilo vidljivo svakome. To je ono što ne volim. Uvijek kažem da moramo imati ono dječje u sebi, želju za nadigravanjem'', rekao je Karoglan pa je nastavio:

''Trebamo se više fokusirati na izvedbu. Kada zabijemo gol, počnemo raditi stvari koje treniramo. U presingu smo bili nisko, u sredini terena smo Kalika 'iskidali'. Jedva sam čekao poluvrijeme, ali hvala Bogu da smo zabili dva gola, sve je bilo lakše."

Prva dva gola su zabili Diallo i Krovinović.

''Diallo? Postoje igrači koje moramo vraćati kroz utakmice. Nije to on, to su još tri-četiri igrača koja su daleko od optimalnog stanja. To je jedini način, preuzeo sam rizik. To je jedini put. Hoćeš li to platiti glavom, to je drugo. Ideja je bila upariti Krovinovića sa Sigurom. Imamo drugačiju ideju, da više dolazimo u prostore. S Filipom sam ja zadovoljan i prije, nije bilo problema.'' 

Hoće li ova pobjeda smiriti momčad?

Nadam se da hoće. Neki igrači će se dizati. Brekalo ima ogroman potencijal. To vidim na treningu. Pukštas ima ogroman prostor, Livi će biti zdraviji, Laszlo ima prostora za napredak. Moramo do pauze uzeti sve bodove. Moramo biti spremni, imamo ogroman prostor za napredak'', zaključio je Karoglan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.