Karoglan: Ostali smo danas bez dvojice važnih igrača

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Dinamo odigrali su 1:1 na Poljudu u 14. kolu SuperSport HNL-a. Hajduk je vodio od 27. minute, kad je zabio Marko Livaja na asistenciju Melnjaka. Bruno Petković zabio je za 1:1 u 72. minuti iz jedanaesterca. Stoper Hajduka Awaziem napravio je prekršaj u kaznenom prostoru te je penal dosuđen nakon što je Pajač pregledao snimku. Hajduk je ostao drugi na ljestvici, a Dinamo prvi s osam bodova prednosti.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo vrhunski. Mislim da smo u njemu trebali ubiti utakmicu jer smo imali nekoliko prilika. Dinamo nam ni u drugom dijelu nije stvorio puno prilika. No ljuti me jer nismo trčali dobro u tranziciju. Naše prvo poluvrijeme bilo je bolje od Dinamovog drugog", rekao je nakon utakmice za Max Sport televiziju trener Hajduka Mislav Karoglan pa dodao:

"Išli smo na pobjedu, momci su dali sve od sebe. Prvenstvo nije gotovo. Bitno je da se sad skupimo za Goricu. To će biti jako teška utakmica nakon ovakvog pražnjenja. Ostali smo bez dvojice važnih igrača. Fossati i Mikanović morali su izaći zbog ozljede", rekao je Karoglan.

"Pogreške se događaju"

"Zadovoljan sam svojim stoperima. Pogreške se događaju, a mi igramo na takav način da oni dosta pomažu kod presinga. Također, odličan je bio i Sentić na vratima. Općenito sam zadovoljan reakcijama momčadi u fazi obrane.

Puno smo se pripremali za ovu utakmicu i mogli ste vidjeti na kojim smo dijelovima terena kreirali višak. Hajduk mora ići u tom smjeru da presingom držimo protivnika nisko", rekao je Karoglan na konferenciji za medije.