Kažnjen je i ne smije suditi u Serie A, ali mogao bi Realu u Ligi prvaka

Foto: EPA

IGRAČI Real Madrida imali su što za reći nakon svoje posljednje utakmice u španjolskom prvenstvu. Podsjetimo, nakon što su od 0:2 stigli do 2:2, a onda u 98. minuti postigli gol za 3:2, doživjeli su šok budući da je taj gol postignut duboko u sudačkoj nadoknadi poništen. Razlog zašto je rezultat susreta s Valencijom ostao izjednačen bio je taj što je sudac Jose Manzano svirao kraj utakmice u trenutku kad je lopta letjela prema nesuđenom strijelcu Judeu Bellinghamu.

Nakon kraja utakmice koji su španjolski mediji opisali kao skandalozan, Real čeka novi susret uz prisustvo suca kojeg se opisuje kao kontroverznog. Realovu utakmicu s RB Leipzigom vodit će Talijan Davide Massa. Bit će mu to debi u utakmicama nokaut faze najjačeg europskog klupskog natjecanja. Problem, ipak, nije u njemu već u četvrtom sucu.

Di Bello je suspendiran u Italiji

Bit će to Marco Di Bello, talijanski sudac kojem je Talijanski nogometni savez odredio dugu suspenziju nakon cirkusa koji je priredio u utakmici Lazija i Milana tijekom koje je pokazao 11 žutih i tri crvena kartona. Talijanski mediji pišu da bi nakon odsluženja kazna zbog takvog vođenja utakmice mogao kraj sezone dočekati kao sudac u Serie B.

Bude li s Massom sve u redu, Real ne bi trebao osjetiti prisustvo Di Bella. Španjolski mediji pitaju se što će biti ako će on morati uskočiti umjesto Masse. Uzvratna utakmica Reala i RB Leipziga igra se u srijedu. Real je u prvom ogledu slavio 1:0.