UFC

Khabib Nurmagomedov se oglasio nakon McGregorova poraza. Evo što je napisao

Foto: Matt Mcnulty/CSM via ZUMA Wire/Cal Sport Media via AP Images/Guliver

DUSTIN POIRIER pobijedio je Conora McGregora na priredbi UFC 264 liječničkim prekidom nakon prve runde. Irski borac teško je ozlijedio gležanj i nije mogao nastaviti borbu.

McGregor nije sportski primio poraz. Još u sjedećem položaju u oktogonu, jer se nije mogao pomaknuti, urlao je na protivnika, govorio mu da će ovo razriješiti izvan oktogona te bacao neukusne komentare na račun njegove supruge.

Irac je prije borbe pretjerivao s trash-talkom i naživcirao brojne borce koji su s veseljem popratili Poirierovu pobjedu, a među njima se istaknuo Conorov najveći rivali Khabib Nurmagomedov.

Neporaženi umirovljeni Dagestanac na Twitteru je napisao: "Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Vrlo sam sretan zbog Poiriera, nadam se da će osvojiti pojas do kraja godine."

Khabib zaista nije sretan samo zbog McGregorova poraza, nego i zbog Poirierove pobjede. Nakon međusobnog meča, u kojem je Nurmagomedov 2019. pobijedio gušenjem, priznao mu je da je baš on borac kojeg njegova obitelj najviše poštuje.

Nurmagomedov je trenutačno također u SAD-u gdje pomaže štićeniku Islamu Mahačevu u pripremama za borbu s Thiagom Moisesom idućeg vikenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.