Klopp: Ponosan sam. Ako igrate loš nogomet i osvojite nešto na kraju, to nije to

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠI Manchester Cityja obranili su naslov prvaka Engleske nakon što su u zadnjem kolu na gostovanju pobijedili Brighton & Hove Albion 4:1 i okončali prvenstvo s bodom više od Liverpoola, koji je na Anfieldu pobijedio Wolverhampton 2:0.

Uoči posljednjih 90 minuta prvenstva City je imao bod više od Redsa i sam je odlučivao o svojoj sudbini. Pobjeda, ali i bilo koji drugi rezultat, uz uvjet da Liverpool nije bolji, osiguravala mu je obranu naslova te ukupno šesti naslov prvaka.

Na koncu je momčad Pepa Guardiole pobijedila 4:1 pa Redsima nije bila dovoljna pobjeda od 2:0 protiv Wolverhamptona.

"Čestitam Cityju na tituli. Ljudi bi mogli reći da smo mogli učiniti ovo ili ono, ali ja ne mislim tako, ne mislim da smo mogli bolje. City je u nekim trenucima imao sreće, u nekim smo sreću imali mi. Radilo se o ostajanju u utrci za titulu, o vjeri, i to je ono što smo radili'', rekao je Jürgen Klopp nakon utakmice pa nastavio:

''Teško je kada ti je protivnik City. Nisu nas se mogli riješiti, ali ni mi njih. Biti drugi u Premiershipu nije nešto što sam htio, ali moramo to gledati kao iskorak za ovu momčad. Imamo tri tjedna za pripremu finala Lige prvaka, idemo se okrenuti tome. Ova ekipa je u najboljim godinama. Imat će vremena da se još razviju. Najvažnije je što su uživali u ovoj sezoni i to je zaista sjajno. Ako igrate loš nogomet i osvojite nešto na kraju, to nije to. Ova momčad je nevjerojatna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.