MARKO ŠIMIĆ

Klub stao uz hrvatskog Ronalda iz Azije: Nismo vidjeli da je napao ženu

Foto: Marko Šimić

VEĆINA vjerojatno još nije čula za hrvatskog nogometaša Marka Šimića, kojeg zovu i hrvatskim Ronaldom iz Azije. No on je velika zvijezda u Aziji.

Šimić igra za Persiju u Indoneziji i najbolji je igrač svog kluba. Navijači ga obožavaju, a naslove slavi s hrvatskom zastavom. Šimić je jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša na društvenih mrežama, sa 790 tisuća pratitelja popularniji je čak od Ante Rebića (562), Marka Pjace (788), Šime Vrsaljka (623) i Marcela Brozovića (730).

Bivši mladi hrvatski reprezentativac našao se u centru medijske pozornosti jer ga je prije nekoliko dana jedna putnica u avionu za Australiju prijavila da ju je seksualno uznemiravao, dok njegov trener tvrdi da nitko ništa nije vidio.

"To su samo optužbe, nitko od nas iz kluba, a ni od ostalih putnika nije vidio incident ", rekao je Ardhi Tjahjoko,

"Svi koji idu u Australiju moraju se osjećati sigurno, sve što se dogodilo u zraku policija će istražiti ubrzo nakon ulaska u državu. Putnici se ne trebaju plašiti i trebaju prijaviti sve incidente s leta kabinskom osoblju", izjavio je Peter Mullins, časnik iz zračne luke.

Poznato je da će Šimić u Australiji ostati do 9. travnja, klub mu traži odvjetnika, a bit će u kontaktu i s hrvatskom ambasadom u Australiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.