LIGA PRVAKA

Koeman se žalio suparniku. Čitači s usana otkrili da je rekao koliko neće biti Piquea

Screenshot

ĆASKANJE Ronalda Koemana s kolegom Mirceom Lucescuom prije utakmice Dinamo Kijev - Barcelona (0:4) u Ligi prvaka pokazalo je zašto posljednjih godina nogometaši i treneri na terenu i oko njega prekrivaju usta rukama dok pričaju. Zato što deseci kamera pokrivaju i prate sve, pa tako i ono što treba ostati skriveno.

Barcelona je službeno odbila procjenjivati koliko će Gerard Pique biti odsutan zbog teške ozljede ligamenata koju je zadobio na derbiju protiv Atletica. Njen trener je to u privatnom razgovoru rekao kolegi.

Zahvaljujući čitačima s usana koje angažiraju španjolske televizijske postaje, Koemanovo povjeravanje suparnika o težini ozljede ključnog igrača Barcelone postalo je javno.  Kao i cijeli sadržaj njihovog privatnog razgovora koji je objavljen u španjolskim medijima:

"Lucescu: Gledao sam vas protiv Atletica i jako ste dobro igrali prvo poluvrijeme.

Koeman: Oni se sjajno brane. Odlični su defenzivno.

Lucescu: Da, ali imali ste prilike za zabiti.

Koeman: Istina, ali imamo i strašnu nesreću s ozljedama. Fatija neće biti tri mjeseca, Piquea između četiri i pet mjeseci. Sergi Roberto je 'aut' dva mjeseca. Ali znaš sve kako je. I i ti imaš iste probleme. To je ludo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.