Kohorta najavila okupljanje nakon što je propucan Botov auto: Za čisti Osijek!

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

AUTOMOBIL sportskog direktora Osijeka, Portugalca Josea Bota (58) propucan je noćas na parkiralištu u Osijeku. Unatoč tome Boto ne planira napustiti klub, što je potvrdio u razgovoru za Bijelo-plavu birtiju, koja prati zbivanja u klubu. "Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatan motiv!" poručio je Boto.

Hrvatski nogometni savez i NK Osijek podržali su Bota i osudili incident, a javila se i navijačka skupina Kohorta. "ZA ČISTI OSIJEK BEZ KOMPROMISA!!! U OBRANI TVOG IMENA TU SMO ZA SVA VREMENA! OPUS ARENA 19:00! SVI! Na jugu će biti otvoren šank", stoji u objavi na Facebooku.

Ispaljeno je sedam hitaca

Riječ je o automobilu marke VW Arteon, koji je bio parkiran u prolazu između dviju zgrada u Šamačkoj ulici u Osijeku, gdje Boto i stanuje. U vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno je sedam hitaca, a to je prvi vidio Botov suradnik i sunarodnjak Alfredo Almeida, kojeg je Boto nedavno postavio na mjesto koordinatora omladinske škole Osijeka.

Almeida je jučer odvezao Bota u Zagreb, odakle je odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja. Podsjetimo, Boto je u siječnju ove godine došao u Osijek, dok je ranije u karijeri uspješno radio u Benfici kao šef skautske službe, a nakon toga je isti posao obavljao u Šahtaru iz Donjecka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.