TRANSFERI

Kolumbijci otkrili veliki Dinamov posao? Pišu da njihov Yaya Toure stiže u Maksimir

Foto: Profimedia

KOLUMBIJSKI mediji danas su objavili da je izvjesni Andres Colorado, nogometaš dosad potpuno nepoznat hrvatskoj javnosti, na korak do toga da potpiše za Dinamo. Brojni kolumbijski mediji pišu da bi se 23-godišnji zadnji vezni uskoro trebao priključiti momčadi Željka Kopića.

Tamošnji mediji nazivaju ga kolumbijskim Yayom Toureom. Riječ je o 190 centimetara visokom zadnjem veznom, a poznat je po tome što voli opaliti po golu iz velike udaljenosti, baš kao što je to nekad činio legendarni Bjelokošćanin i bivši veznjak Manchester Cityja.

Posao bi imao smisla za Dinamo

Posljednjih godinu dana Colorado je proveo na posudbi u Deportivo Caliju, a u tih je godinu dana dospio i do kolumbijske reprezentacije. Debitirao je 16. siječnja u prijateljskom susretu protiv Hondurasa te bio strijelac u pobjedi 2:1.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Deportivo je htio zadržati Colorada, ali su u njegovom klubu Cortului odlučili da će ga prodati, ali ne u Južnu Ameriku. Colorado se želi okušati u Europi, a kao klub u kojem će nastaviti karijeru spominje se Dinamo.

Transfermarkt procjenjuje Kolumbijca na 1.30 milijuna eura, a prema pisanju kolumbijskih medija, Dinamo je poslao ponudu koja je nešto izdašnija od te procjene. Dinamo u momčadi nema niti jednog pravog zadnjeg veznog pa bi taj posao itekako imao smisla s kadrovske strane, ali zasad sve ostaje na pisanjima kolumbijskih kolega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.