Komentari nakon prodaje Ljubičića: Vidi se koliko je Dinamo napredniji u transferima

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

MARIN LJUBIČIĆ novi je igrač austrijskog LASK-a, objavio je Hajduk. Ljubičić je ove sezone otišao u LASK na posudbu iz Hajduka, a sada je austrijski klub odlučio aktivirati opciju otkupa njegovog ugovora. Hajduk bi trebao dobiti između dva i pol i tri milijuna eura.

Ljubičić, 20-godišnji napadač, bio je velika nada Hajduka. Prošle sezone je odigrao 37 utakmica za splitski klub i postigao osam golova uz tri asistencije. Međutim, dolaskom Nikole Kalinića u momčad pao je u drugi plan i Hajduk ga je odlučio poslati na posudbu. Ljubičić je ponekad bio meta kritika navijača Hajduka zbog promašenih velikih šansi.

Nakon potvrde njegovog transfera u Austriju na društvenim kanalima Hajduka osvanuli su brojni komentari. U nekima od njih se navijači Hajduka ispričavaju Ljubičiću na svemu ružnom što su o njemu pričali. Izdvojili smo neke najzanimljivije komentare s najviše reakcija na Facebooku.

Komentari na Facebook stranici Hajduka

"Adio, dite naše i oprosti nam na svim ružnim ričima! Sritno, El Tigre!"

"Da je Messi ko dijete iz Argentine umjesto Barce došo u nas, mi bi ga uspjeli upropastit."

"Pljuvači ovoga dragulja, je li vam srce na mistu?"

"Ovdje se tek vidi koliko je Dinamo napredniji i bolji u transferima. LASK će ga kupiti za manju svotu novca i onda višestruko na njemu zaraditi.. nama nije bio dobar sve dok nije otišao u drugi klub."

"Sritno, Ljuba. Ako je radi nas, izvini."

"Ovakvom politikom kluba niti FIFA ni UEFA zajedno ne mogu Hajduka progurati da bude prvak.. ali žalosno priznati niti ne zaslužuje.. puno srece Ljubičiću u nastavku karijere i nadam se da će vrlo skoro biti dostojna zamjena za Perišića u najdražem dresu..HŽV."

"Sad će planit i uletit kod Dalića. Onda će bit "vrime je". Ništa se nije naučilo iz grešaka."